Broccolis
Menukaart
Kerstdiner
Pinsa Romana
Private Dining
Catering
Veggie Kookworkshop
Koffie of Thee
Contact
Over Ons
AMUSE TRUFFELS
Op een bedje van dille romige geitenkaas op smaak gebracht met zwarte truffel en witte truffelinfusie
VG-V-GV
PAARSE SUSHI
Rijst, Paarse bospeen , edamame wortelen, romige kaas zongedroogde tomaatjes kruiden
CAPRESE SPIESJES
Spiesjes, kerstomaatjes, mozzarella en basilicum, geserveerd met huisgemaakte Pesto alla Genovese
VG - GV
POMPOEN & KASTANJE
Pompoenlasagne met parmezaanse bechamelsaus en kastanjecrème, op smaak gebracht met salieblaadjes en versgemalen zwarte peper
GEVULDE COURGETTE
Gegratineerde courgette gevuld met vegan gehaktragout, aardappelen, vegan kaas en kruiden
V-GV
SPERZIEBONEN & KERSTOMAATJES
Gesauteerde sperziebonen en kerstomaatjes, op smaak gebracht met Provençaalse kruiden
V - GV
CHOCOLADE & KASTANJE TRUFFELS
heerlijke tiramisu bites met mascarpone, koekjes en espresso Italiano, pure chocoladepoeder gevuld met kastanjes
VG
PEREN & CHOCOLADETAART
Meel, peren gestoofd in zoete witte wijn, zonnebloemolie, cacao, gist en perensap (verkregen door peren
met wijn te koken) amandelmelk, geserveerd met poedersuiker en chocoladetopping
BROCCOLIS RESTAURANT - Ringweg 36C Spaarndam
info@mangioarte.nl | Tel: 06 27 520 109
Bericht Verzonden