top of page
Table Setting

BROCCOLIS
PRIVATE DINING
EVENTS

VOOR PARTICULIEREN & BEDRIJVEN

PRIVATE DINING Bij BROCCOLIS
IS EEN PRIVE DINING EXPERIENCE

VOOR MINIMAAL 10  MAXIMAAL  12 GASTEN

VEGGIE of VEGAN

Wij koken in ons openkeuen restaurant voor alleen julie

Dit betekent dat ons gehele restaurant alleen voor uw groep geopend is .

Zo dat uw gezelschap de volle aandacht krijgt.
BROCCOLIS PRIVATE DINING

PROEF JE DE SFEER VAN BROCCOLIS MET DE VERWENNERIJ VAN EEN 5 STARS RESTAURANT

Haarlem Dagblad - Over de tong1.jpg
GEVULDE AUBERGINE & QUINOA

Geniet van een exclusief menu dat niet alleen lekker maar ook gezond is.

  MENU €50  

VEGGIE of VEGAN

 APERITIEF
FINGER FOOD
HOOFDGERECHT
 NAAR KEUZE
BIJGERECHT

TOETJE NAAR KEUZE

INCLUSIEF
1 Drankje,Water,
Koffie of Cappuccino of Tea

BOEKING
info: info@mangioarte.nl
moblile
: 06 27520109

APERITIEF

Waiter with Tray

GLAASJE PROSECCO

Prosecco

Avocado & Rode Biet Hummus

CROUTON RUCOLA PESTO

Kurkuma en komijn ambachtelik  volkorenbrood crouton met kerstomaatjes op een laagje zelfgemaakte rucolapesto

Avocado & Rode Biet Hummus

CROUTON RODE BIET

Kurkuma en komijn ambachtelik  volkorenbrood crouton met rode biet hummus,Avocado. kerstomaatjes en een snufje versgemalen zwarte peper

Crostini di Melanzane

CROUTON & AUBERGINE

Kurkuma en komijn volkorenbrood crouton met tapenade van gerosteerde aubergine,feta kaas,extra vergine olifolie,oregano, een snufje versgemalen zwarte pepper

FINGER FOOD

ORANJE SUSHI

ORANJE SUSHI & TRUFFELS

Courgetterolletjes, Basmatirijst, kurkuma , avocado, romige kaas witte truffelolie,zwarte zomertruffel kruiden

HOOFDGERECHTEN

 KEUSE UIT DE ONDERSTAANDE

GEVULDE AUBERGINE & QUINOA

GEVULDE AUBERGINE

Gebakken aubergine, gevuld met quinoa, aubergine,tzatziki saus verse peterselie

Geserveerd Met

Tomaat en rode ui salade op smaak gebracht met extra vergine olifolie en brood

Rode Biet Ravioli & Asperges

RODE BIET RAVIOLI & ASPERGES

Huisgemaakt ravioli van rode biet gevuld met groene asperges, feta, grana padano, fenegriek, koriander en een snufje versgemalen zwarte peper

Geserveerd Met

met een boter- en saliesaus op smaak gebracht met witte truffel infuus

Avocado en gegrilde groenten

AVOCADO & GEGRILDE GROENTEN

Avocado gegrilde aubergine,paprika en courgette,edamame romige geitenkaas, kerstomaatjes op smaak gebracht extra vergine olijfolie

Geserveerd Met

Tzatziki saus en Brood

TOETJE - DESSERT

EEN NAAR KEUSE UIT DE ONDERSTAANDE

Mini Vegan Appeltaart

VEGAN APPELTAART

Meel, appelen, amandelen melk zonnebloemolie, bruine suiker, gist/ Flour, apples,almonds milk sunflower oil, brown sugar, yeast

Gegarneerd met

Chocolade Topping

Broccolis Restaurant - Avocado & Chocomousse

AVOCADO CHOCOMOUSSE

Avocado, Amandelmelk , cacaopoeder, agavesiroop, vanille,

Gegarneerd met

avocado en appelstukjes

BOEKINGS

BROCCOLIS RESTAURANT - Ringweg  36C Spaarndam

info@mangioarte.nl  |  Tel: 06 27 520 109

broccolis-LOGOTEST21.jpg

Bericht Verzonden

Boekings
bottom of page