top of page
Cooking Class

BROCCOLIS
KOOKWORKSHOP

LEKKER GEZOND EN DUURZAAM KOKEN

FINGER FOOD

CAPRESE  SPIESJES​​

Spiesjes, kerstomaatjes, mozzarella en basilicum, geserveerd met huisgemaakte Pesto alla Genovese

HOOFDGERECHT

PADDENSTOELEN & BRIE 

Spiesjes, kerstomaatjes, mozzarella en basilicum, geserveerd met huisgemaakte Pesto alla Genovese

VOOR WIE

Groepen van minimaal

8 tot maximaal 12 deelnemers

Kooklessen zullen op woensdag of zondag plaatsvinden

van 14.30 tot circa 18.30

De kosten van de workshop is € 57 p.p inclusief: 

Ingrediënten, recepten met map, pauze met koffie of thee en koekje,

water en een drankje naar keuze.

DINER BIJ

BROCCOLIS RESTAURANT​

Spiedini Caprese
Paddenstoelen & Brie Lasagne
bottom of page