Broccolis
Dine in Menu
Private Dining
Pinsa Romana
Catering
Masterclass
Contact
AMUSE TRUFFELS
Op een bedje van dille romige geitenkaas op smaak gebracht met zwarte truffel en witte truffelinfusie
VG-V-GV
PAARSE SUSHI
Rijst, Paarse bospeen , edamame wortelen, romige kaas zongedroogde tomaatjes kruiden
CAPRESE SPIESJES
Spiesjes, kerstomaatjes, mozzarella en basilicum, geserveerd met huisgemaakte Pesto alla Genovese
VG - GV
POMPOEN & KASTANJE
Pompoenlasagne met parmezaanse bechamelsaus en kastanjecrème, op smaak gebracht met salieblaadjes en versgemalen zwarte peper
GEVULDE COURGETTE
Gegratineerde courgette gevuld met vegan gehaktragout, aardappelen, vegan kaas en kruiden
V-GV
SPERZIEBONEN & KERSTOMAATJES
Gesauteerde sperziebonen en kerstomaatjes, op smaak gebracht met Provençaalse kruiden
V - GV
CHOCOLADE & KASTANJE TRUFFELS
heerlijke tiramisu bites met mascarpone, koekjes en espresso Italiano, pure chocoladepoeder gevuld met kastanjes
VG
PEREN & CHOCOLADETAART
Meel, peren gestoofd in zoete witte wijn, zonnebloemolie, cacao, gist en perensap (verkregen door peren
met wijn te koken) amandelmelk, geserveerd met poedersuiker en chocoladetopping
BROCCOLIS RESTAURANT - Ringweg 36C Spaarndam
info@mangioarte.nl | Cell: +316 27 520 109
Bericht Verzonden